Tijdens het EUREGIO spreekuur worden individuele vragen van grenspendelaars beantwoord. Foto: GIP EUREGIO
Tijdens het EUREGIO spreekuur worden individuele vragen van grenspendelaars beantwoord. Foto: GIP EUREGIO

EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars in Dinxperlo

Algemeen

Deelname nu ook zonder inschrijving mogelijk

DINXPERLO - Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het GrensInfoPunt (GIP) EUREGIO snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden.

In samenwerking met het Duitse Finanzamt biedt het GIP EUREGIO op 21 maart vanaf 16.30 uur weer algemeen advies aan voormalige, huidige en toekomstige grenspendelaars in Dinxperlo (Kulturhus, Prinsstraat 6/Terborgseweg 3). Deelname aan het evenement is gratis voor burgers.
Voor de eerste helft van de spreekuur kunnen geïnteresseerden zelf hun gewenste afspraak maken onder “spreekuren” op www.gipeuregio.eu. Vanaf 17.30 uur is er vrije inloop. Het spreekuur eindigt om 18.30 uur.
Het GIP EUREGIO kan vragen over het evenement ook telefonisch beantwoorden op 053-4605151. Verdere data, alsmede algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van grenspendelaars zijn online te vinden op de website van het GIP.


www.gipeuregio.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band