Mooi voor Nop ruilwinkel weer geopend. Foto: PR
Mooi voor Nop ruilwinkel weer geopend. Foto: PR

Kledingruil Mooi voor Nop en Doorgeefhuis zijn weer open

Human Interest

AALTEN - Mooi voor Nop en het Doorgeefhuis, gevestigd in het Ontmoetingscentrum De Dam aan de Damstraat 4i te Aalten, zijn weer open. De openingstijd is elke zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. Tevens is er de mogelijkheid om samen met vriendinnen of buurvrouwen een afspraak te maken om gezellig dameskleding te ruilen, dit kan ook op een avond.

Wekelijks kan er bij Mooi voor Nop schone, hele en eigentijdse dameskleding geruild worden. Men mag maximaal vijf kledingstukken inbrengen. Nadat de kleding is nagezien door de vrijwilligers wordt er een bon uitgeschreven met het aantal kledingstukken die uit de winkel gekozen mag worden. Wie niet gelijk kan slagen, mag de bon ook later inleveren. De bon is één jaar geldig. Er wordt nu alleen winterkleding ingenomen en geruild. Daarnaast hoeft de klant natuurlijk niet altijd iets te ruilen. Goede draagbare dameskleding doneren mag ook. De dameskledingruil is voor iedereen, ook voor jonge meisjes is er volop keus. Mooi voor Nop wordt ondersteund door Figulus Welzijn.

Niet alleen Mooi voor Nop is op deze locatie gevestigd. Ook Stichting Doorgeefhuis Maria is daar te vinden. Het Doorgeefhuis verkoopt allerhande leuke, handige en bruikbare spullen voor een klein bedrag. Het is een interessante plek om eens leuk rond te snuffelen, voor wat altijd al wordt zocht en nergens kon worden gevonden. Ook hier geldt, men hoeft niet altijd iets te kopen, kleine allerhande spulletjes doneren mag ook. Met de opbrengst sponsort Het Doorgeefhuis maandelijks een meisje in Thailand via Compassion Nederland. Recent heeft de stichting een braillemachine gesponserd aan een blindenschool in Malawi en schooluniformen aan de Zweli Foundation in Zuid Afrika. Voor info en contact: mooivoornop@gmail.com of tel. 0543-477111. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band