Benefietconcert Knallen voor Kanjers. Foto: PR
Benefietconcert Knallen voor Kanjers. Foto: PR

Knallen voor Kanjers

Maatschappij

AALTEN – Het laatste weekend van augustus staan twee spectaculaire evenementen op het programma. Zondag 28 augustus wordt Aalten op de kaart gezet, start en finish van de Ronde van de Achterhoek zijn dit jaar op dezelfde locatie, bij Sealing Valley, het prachtige complex van Hans Beele. Het wielerweekend begint op vrijdag 26 augustus met een geweldige sponsoractie, het benefietspektakel Knallen voor Kanjers georganiseerd door Fietsgroep ’t Muurtje.

Door Karin Stronks

Drie acts staan op het podium op de thuisbasis van Fietsgroep ’t Muurtje, in de achtertuin van SETZ Huiskamer. Het mini festival wordt gehouden in de open air. Het evenement wordt samen met Frank Wensink georganiseerd en is geheel mogelijk gemaakt door sponsoren. “We maken er een geweldig spektakel van voor iedereen! Lekkere covers, Nederlandstalige muziek en het Cocktail House van De Hofnar ‘on tour’. Een mooie combinatie dachten wij!” 

De opbrengst van de kaartverkoop en een percentage van de omzet komt geheel ten goede aan Kanjers voor Kanjers, de puur Achterhoekse organisatie die sport, spel en projecten voor kinderen die niet vanzelfsprekend kunnen meedoen mogelijk maakt. “Dit jaar steunen we een sportkamp voor kinderen met een lichamelijke beperking. Een sportkamp waar de doelgroep kennis kan maken met verschillende sporten, waar mooie vriendschappen kunnen worden gesloten en waar de kinderen kunnen genieten van een mooie bonte avond.” 

Knallen voor Kanjers begint om 20.00 uur. On stage staat de coverband Satisfexy. Volgens de organisatie ‘Creme de la Creme’ van de Nederlandse coverbands, gasten die vol energie de schoenzolen laten smelten, de stembanden laten scheuren en alles en iedereen op z’n kop zet. De ene na de andere hit vloeit naadloos in elkaar over en het publiek wordt overspoeld met absolute meezingers van Tina Turner en Abba, met meespringers van Bon Jovi en Liquide. De luchtgitaar kan uit de binnenzak op de tonen van topband AC/DC! Dit hele ‘gerecht’ wordt natuurlijk opgeleukt met een superlichtshow, perfect geluid en topspektakel. 

Maar er is meer, het publiek kan haar hart ophalen als het podium wordt bezet door Mark Fledderman. Heerlijke Nederlandstalige muziek krijgt het publiek voorgeschoteld door de man die regelmatig in het café van de Dé Johan Cruijff Arena optreedt. Meezingen en meedeinen op Hollandse smartlappen en rockklassiekers van The Scene en De Dijk. En als de gasten even willen uitblazen of bijkletsen brengt de Cocktailwagen van De Hofnar uitkomst. Genieten van een zomerse cocktail, een koud biertje, frisje of goed glas wijn. “Alles staat, we zijn er klaar voor, nu moet alleen het weer nog meewerken voor een fantastische benefietavond!” 

Kaarten zijn te koop bij Huiskamer Setz, Sportshop Navis en Spar Wubbels voor 8,50 euro. Online zijn de kaarten te koop via Eventgoose; https://kvk2022.eventgoose.com/ 

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band