In actie tijdens de Volksfeesten Varsseveld 2022. Foto: PR

In actie tijdens de Volksfeesten Varsseveld 2022. Foto: PR

Volksfeesten Varsseveld 2022

Beatrix slaat Dóór!

Muziek

DINXPERLO - De slagwerkgroep van A.M.V. Prinses Beatrix uit Dinxperlo laat ook in de toekomst stevig van zich horen. Waar veel amateur sport- en muziekverenigingen in de afgelopen jaren te maken kregen met vergrijzing en - mede door corona - teruglopende ledenaantallen, heeft Beatrix ervoor gekozen de aanwezige talenten samen te voegen in één groep: Slagwerkgroep Prinses Beatrix Dinxperlo.

Natuurlijk ontkomt ook deze vereniging niet aan die landelijke  ontwikkelingen, maar door nu alle energie te richten op een toch al enthousiaste groep slagwerkers, verwacht het bestuur nog veel evenementen in de regio te kunnen opluisteren met een stevig, swingend stukje slagwerk.
“De succesvolle optredens tijdens onder meer het Corso in Varsseveld en Koningsdag in Dinxperlo, geven daar veel vertrouwen in” zegt voorzitter Theo Janssen. “Ook het toetreden van een aantal jeugdige slagwerkers tot de groep zorgt voor de nodige vernieuwing en geeft een boost aan het zelfvertrouwen.”
Het fanfareorkest van de algemene muziekvereniging gaat in afgeslankte vorm door en richt zich voortaan alleen op kleine podiumoptredens.

Bestuur
Door de focus nu volledig op de slagwerkgroep te richten, is er ook een nieuw bestuur gevormd, bestaande uit voorzitter Theo Janssen, bestuurslid Edwin Jansen en secretaris Timo Doornink. De financiën blijven voorlopig in de vertrouwde handen van penningmeester Bernadette Snijders.

Informatie
Voor wie op de hoogte wil blijven van de activiteiten wordt de website- en Facebookpagina van Prinses Beatrix binnenkort volledig opgefrist.

Voor meer informatie of vragen mail naar info@fanfarebeatrix.nl.


fanfarebeatrix.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit De Band