Kristel van Langen (links) en Evelien te Grotenhuis. Foto: Frank Vinkenvleugel
Kristel van Langen (links) en Evelien te Grotenhuis. Foto: Frank Vinkenvleugel Frank Vinkenvleugel

Shoppen voor Koningsdag tijdens Pre-Kingsday

Zakelijk

DINXPERLO - De naderende Koningsdag en de Oranjefeesten in Dinxperlo zijn natuurlijk een mooie aanleiding om nog even de kledingkast aan te vullen of een leuke sjaal of ketting te scoren. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om overdag te shoppen. Gelukkig is daar snel een oplossing voor te vinden, want wie overdag maar weinig tijd heeft, kan donderdagavond 18 april van 19.00 tot 21.30 uur tijdens de derde editie van Pre-Kingsday terecht in Dinxperlo, om daarna de avond af te sluiten met een lekker hapje en drankje.

Door Iris Jansen

Kristel van Langen van Kris# Interieuradvies & Conceptstore, te vinden aan de Kerkstraat, nam enkele jaren geleden het initiatief om speciaal voor Koningsdag een extra koopavond te organiseren. Samen met Evelien te Grotenhuis van lingeriezaak Blossem by Eve, heeft Kristel het tot een terugkerend evenement in Dinxperlo weten te maken.

Spannend
Kristel: “Het idee kwam destijds goed aan bij de ondernemers en het was meteen een succes. Natuurlijk is zo’n eerste keer spannend om te doen, maar het sloeg ook goed aan bij het enthousiaste publiek. Als ondernemers hadden we er genoeg vertrouwen in om dit jaarlijks te organiseren, en zo is Pre-Kingsday een vast evenement in Dinxperlo geworden”.

Prima bereikbaar
“Lekker een avondje op je gemak winkelen met vriendinnen, of je partner om daarna gezellig nog een drankje te drinken”, vult Evelien aan. “Op dit moment is het wat rommelig in het dorp vanwege alle vernieuwingen, maar alle winkels zijn prima te bereiken dus laat je daar niet door weerhouden. Uiteindelijk profiteren we allemaal van een mooi centrum, en natuurlijk zorgen de winkeliers en de horeca die avond voor de juiste stemming tijdens Pre-Kingsday”.

Kristel: ”De deelnemende winkels bepalen zelf welke acties ze willen houden en welke prijzen er te winnen zijn. Dat animeert ook om zoveel mogelijk winkels te bezoeken.
De deelnemende winkels zijn: Van Saes Goudsmit, Studio Sier, Lorelei Bloemen, Hema, Kadogeregeld, Effen Anders, Seven, Hodgepodge, de Winkel, Zoete Streken, Jacquelines Lederwaren, Primera, Blossem by Eve en Kris#.
Voor een gezellige afsluiting van de avond kan men terecht bij Luck, Eten bij Rico en Ristorante De Markt”.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant