Henk Smits. Foto: PR
Henk Smits. Foto: PR

Workshop van trainer mentale vitaliteit Henk Smits

Zorg

DINXPERLO - Henk Smits, trainer mentale vitaliteit, houdt woensdag 21 februari, in samenwerking met Figulus Welzijn, een workshop over de invloed van het brein op ons gedrag. De workshop heeft plaats in het Kulturhus te Dinxperlo. De duur is negentig minuten en begint om 10.30 uur. Aanmelding kan via: www.vitaalbad.nl Het aantal plaatsen is beperkt.

Henk Smits heeft al meer dan tien jaar ervaring met cognitieve gedragstrainingen, waarbij mensen die ‘niet lekker in hun vel zitten’ zichzelf mentaal trainen zodat ze weer gelukkig worden. Het is een veel toepasbare behandelmethode uit de psychologie/psychiatrie en bestaat uit een combinatie van cognitieve training en gedragstherapie. Volgens Smits speelt ons brein een grote rol in de manier hoe ons gedrag en communicatie tot stand komt, terwijl we vaak geen idee hebben waarom we ons gedragen zoals we ons gedragen.
Deze workshop geeft op een luchtige manier inspirerende inzichten en praktische voorbeelden over de wijze hoe het gedrag van jou en van de ander tot stand komt. Je wordt je echt bewust wat de achterliggende processen zijn die iemands gedrag bepalen. Met het toepassen van die nieuwe inzichten ga je beter en dus effectiever communiceren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant